Maximouss
Al de maximouss producten (behalve sabayon) zijn in 2 versies te verkrijgen :
- De basisversie : Diepvriesbestendig en opklopbaar met melk
- Diepvriesbestendig en opklopbaar met water
Maximouss chocolat
Instant poeder voor chocolade mousse op basis van cacao
Karakteristieken
- Heeft een zeer luchtige structuur (200 à250%) opklopvermogen
- Diepvriesbestendig
- Smakelijk uitzicht en uitstekend van smaak
- Verpakking in dozen van 8 x 1 kg, 12,5 kg of 25 kg.
Recept
150 gr. Max.Chocolat
200 gr. melk
Werkwijze
- 6 minuten opkloppen met de draadgarde in hoogste versnelling
- Enkele uren in de koelkast laten opstijven
Maximouss chantilly
Instant poeder voor neutrale, licht gevanilleerde mousse
Karakteristieken
- Extra luchtig opklopbaar (200 à 250% opklopvermogen)
- Diepvriesbestendig
- Zeer fijn van smaak
- Kan gemengd worden met andere ingrediënten zoals gesmolten chocolade, verse of diepgevroren vruchten, compounds, enz…
- Verpakking in dozen van 8 x 1 kg, 12,5 kg of 25 kg.
Recept
100 gr. Max.Chantilly
200 gr. melk
Werkwijze
- 6 minuten opkloppen met de draadgarde in hoogste versnelling
- Enkele uren in de koelkast laten opstijven
Tip: Alvorens op te laten stijven, kan men een deel van deze compositie mengen met andere ingrediënten zoals vruchten, compounds of zelfs verse gesmolten chocolade
Maximouss moka
Instant poeder voor mokka mousse
Karakteristieken
Recept
- zie verpakking
Werkwijze
- zoals chocomousse
Maximouss sabayon
Instant poeder om sabayon dessert te verkrijgen
Karakteristieken
Recept
- zie verpakking
Werkwijze
- zoals chocomousse