Maximouss

Mixen voor lekkere mousses

Chocomousse, chantilly, mokka, sabayon

Vraag hier uw staaltje

 Al de maximouss producten (behalve sabayon) zijn in 2 versies te verkrijgen :

  • De basisversie : Diepvriesbestendig en opklopbaar met melk
  • Diepvriesbestendig en opklopbaar met water
     

Maximouss chocolat

Instant poeder voor chocolade mousse op basis van cacao
 

Karakteristieken

  • Heeft een zeer luchtige structuur (200 à250%) opklopvermogen
  • Diepvriesbestendig
  • Smakelijk uitzicht en uitstekend van smaak
  • Verpakking in dozen van 8 x 1 kg, 12,5 kg of 25 kg.

Recept

150 gr.        Max.Chocolat

200 gr.        melk

Werkwijze

  • 6 minuten opkloppen met de draadgarde in hoogste versnelling
  • Enkele uren in de koelkast laten opstijven

Maximouss chantilly

Instant poeder voor neutrale, licht gevanilleerde mousse
 

Karakteristieken

  • Extra luchtig opklopbaar (200 à 250% opklopvermogen)
  • Diepvriesbestendig
  • Zeer fijn van smaak
  • Kan gemengd worden met andere ingrediënten zoals gesmolten chocolade, verse of diepgevroren vruchten, compounds, enz…
  • Verpakking in dozen van 8 x 1 kg, 12,5 kg of 25 kg.

Recept

100 gr.        Max.Chantilly

200 gr.        melk

Werkwijze

  • 6 minuten opkloppen met de draadgarde in hoogste versnelling
  • Enkele uren in de koelkast laten opstijven



Tip: Alvorens op te laten stijven, kan men een deel van deze compositie mengen met andere ingrediënten zoals vruchten, compounds of zelfs verse gesmolten chocolade


Maximouss moka

Instant poeder voor mokka mousse
 

Karakteristieken

Recept

  • zie verpakking

Werkwijze 

  • zoals chocomousse

Maximouss sabayon

Instant poeder om sabayon dessert te verkrijgen
 

Karakteristieken

Recept

  • zie verpakking

Werkwijze 

  • zoals chocomousse